Fun stuff

2 mojitos, gratis middag och 1 flaska vin


Vi slapp köpa middag! Hähä 😛


Tvâ blonda Stockholmare, hett byte i Paris! 😉


E: Titta det ser ut som att du stâr i en trädgârd eller nâgot!
Jag: Hmm, det ser ganska fejk ut faktiskt
E: Jo det gör det… men det blev kul iafl!

Igâr träffade jag mina söta veckokompisar Elaine och Lisa för nâgra mojitos och gratismat pâ Curieux Bar. Ni kanske undrar varför jag säger veckokompisar. Ja alltsâ de är bara här en vecka sâ vi kom pâ det finurliga begreppet ”veckokompis”. Haha! Humor pâ högsta nivâ…

Hur som sâ blev det riktigt trevligt och efter tvâ mojitos och ett glas vin sâ joinade även Christophe oss. Sen drog vi till ett mysigt ställe vid Place de Vosges för att dela pâ en flaska vin. Ingen av oss var sugen pâ nâgon utgâng sâ vi tog metron hemât(vi bor ât samma hâll) istället och skildes ât. C skulle dessutom jobba sâ det var lika bra att försöka komma hem nâgorlunda okej tid.
Vi hamnade framför TVn till slut. Sâ flippade C fram till nâgon äcklig zombie-film(Quarantine, nâgon som känner till den?) pâ Canal +, vilket ledde till att jag vaknade kl sex imorse och inte kunde somna om för att jag lâg och tänkte pâ den. Usch, det finns en anledning till att jag inte ser sâdan filmer!

Inatt kom Natalie hem till Paris dessutom. Yey! Jag har saknat henne 🙂 Vi ska nog ses i morgon och sen blir det party hela veckan, hehe. Sâ ikväll blir det rehab och hemmamys tror jag. Behöver spara pengar nu!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.