Tankar & Funderingar

You know when you know. But how do you know?

 

 

Jag går genom någonting just nu som är så himla svårt. Jag önskar jag kunde skriva om det här men jag är rädd att jag kommer ångra mig om jag gör det. Det handlar inte bara om mig och av respekt till andra väljer jag att skriva ett kryptiskt inlägg i stället. Jag vet redan att ni är världens finaste och mest omtänksamma läsare och människor, men det är liksom inte rätt forum. Många av er är bara statistik för mig. Jag vet inte vilka ni är.

 

Just nu kämpar jag för att hålla uppe motivationen och orken men ärligt talat vill jag bara dra täcket över huvudet. Jag önskar så att allting var annorlunda. Jag tänker tillbaka i tiden och undrar hur det kunnat förändras så mycket att det inte känns värt att kämpa längre. Kan man bara slänga bort allting och börja om från början? Det gör ont i hela kroppen och i hjärtat när tänker på att ta ett beslut som jag kanske inte vill ta.

 

Jag fick i alla fall en glad nyhet igår, för att avrunda med någonting positivt. Nästa vecka gäller det. Då jäklar kommer livet vända till det bättre. I alla fall på en punkt. Jag bara vet det. Om det går bra lovar jag att berätta om det.

 

 

 

0 kommentarer

 • Jasmine

  Dessa ord beskrev klockrent vad jag går igenom just nu…Eller gått igenom rättare sagt. Jag tog beslutet i söndags och även om det är hjärtskärande att se någon ledsen så tänker jag ändå att min lycka ändå måste komma först…Surfar runt på diverse hemsidor och letar boende nu och det är både spännande och skrämmande på samma gång!=) Hoppas du finner modet/viljan att ta steget för kom ihåg att du är den viktigaste personen i ditt liv. Stor kram!

 • Ellinor

  Livet är inte alltid lätt men jag blir glad av att läsa att du ändå ser och uppskattar de positiva inslagen i vardagen. Stor kram fina du!

 • Nina

  Lyssna till ditt hjärta, det lâter kanske fânigt, men man känner oftast vad som är rätt för en om man lyssnar riktigt noga pâ sig själv. Sen är det aldrig lätt att ta beslutet, men du är stark! Kram

 • Anna . P

  Livet är verkligen inte lätt alla gånger! Själv kämpar jag oxå dagligen med flera saker, och skulle allra helst bara stanna i sängen & ligga kvar där till sommaren va på ingång… Men det viktigaste är väl att man litar på sitt hjärta & sin magskänsla! Jag tror att de så gott som alltid visar en den rätta vägen. Även när det känns svårt. Hoppas dina goda nyheter nästa vecka blir bra! Ser fram emot att läsa om den! 😊 Ha en skön fredag & helg!

 • Christine&Paris

  Usch, hoppas att det snart löser sig för dig med. Livet är tufft ibland men det löser sig faktiskt oftast. Även om det käönns jobbigt för stunden finns det ett ljus i äneden av tunneln 😊Tack för omtanken. Kram på dig och trevlig helg!

 • Christine&Paris

  Starkt av dig att ta steget. Jag är inte där ännu och vet väl egentligen inte om jag vill ta det steget. Men ett beslut måste jag ta.Lycka till med allt! Stor kram!

 • Madeleine

  Jag tror att man egentligen vet svaret innerst inne. Det svåra är att acceptera och göra något åt det. Det är svårt, fruktansvärt svårt. Ingen vet vad som är rätt för dig, utom du själv. Det är så lätt att falla i fällan och sätta andra först. Man är osäker och så vill man inte såra eller skapa obehag för de runtomkring. Och så avvaktar man… Rusa inte in i beslut som dessa. Ta den tid du behöver. Bara du vet hur mycket tid du behöver. Men vänta inte för länge heller, för din skull. Att leva i limbo är nedbrytande. Önskar dig all styrka. // Vill också passa på att säga att din blogg är otroligt bra och det är alltid roligt att titta in här.

 • Gilla

  Är dålig på att kommentera i vanliga fall men nu måste jag skriva något. Du verkar ha det kämpigt nu. Skulle vilja skriva några kloka ord men det enda jag kan komma på är att innerst inne så vet du. Det jobbigaste är att ta beslutet oavsett i vilken riktning beslutet tar dig… Vill önska dig STORT lycka till oavsett vilket beslut du tar och vad det än handlar om! Kram

 • Jenny

  En stor kram till dig och en önskan om att allt ordnar sig till det bästa till slut. Och vet du? Det gör det. Ta det från någon som de tre senaste åren har gått igenom separationer, sjukhusvistelser och sjukdommar, hemska jobbförhållanden, arbetslöshet, liv utan lön eller a-kassa och massa annan mer privat skit MEN också: fina vänner, underbar familj och "stängs en dörr öppnas ett fönster". Jag vet att det inte hjälper med vad andra säger när man känner så, man måste uppleva det själv. Men det ordnar sig, det löser sig. Kram!

 • Yes but no

  Känner tyvärr igen mig något enormt i det du skriver. Det är otroligt svårt och smärtsamt, särskilt när hjärnan hinner långt före hjärtat och man liksom slits mellan vett och känslor. Jag hoppas du styrka och ork, alla förtjänar att vara lyckliga.

 • Karin

  Hoppas verkligen att det blir bättre snart, ibland går det upp och ibland ner, så är det bara. Och av alla erfarenheter blir man, förhoppningsvis, starkare! Kram!

 • Solli

  Trist att läsa att du går igenom ngt jobbigt, Christine. Hoppas det löser sig, du är en stark tjej och oavsett vad det gäller så är jag säker på att du kommer fatta rätt beslut. Lita på magkänslan! Stor kram!

 • JOHANNA

  Åh det är så svårt med vissa saker. När vet man? vem man nånsin? Tänk om man ångrar sig? Och ångrar sig igen? Jag har också gått igenom jobbiga skeden i livet och fattat tunga beslut och det allra värsta är nästan INNAN man fattat de beslut man sedan gör. Men det är lite sådär att "It ain’t over ’til it’s over". Och allt ordnar sig konstigt nog med tiden. Och en dag står man där och är lycklig igen. Lycka till vad det än gäller och styrka till dig!

 • Christine&Paris

  Ja, hur ska man veta? Jag tror man får lyssna till den första känslan som kommer till en. Vad vill hjärtat? Tack för dina omtänksamma ord, det värmer att människor kan vara så snälla när man aldrig ens träffat dem! Kramar

 • Christine&Paris

  Tack, vad snällt av dig att skriva det. Just nu känner jag mig inte så stark men jag blir väl det i slutändan 😊 Kram på dig!

 • Christine&Paris

  Ja jag tror jag måste börja sätta mig själv först. jag är ju den viktigaste personen i mitt liv, right? 😊 Tack så mycket för din kommentar. Fint av dig att skriva så. Det berör. Och roligt att du gillar bloggen och det jag skriver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.