C'est la vie

Highlight of the day

 

 

Jag fick ett litet projekt att översätta en text till svenska samt skriva en catchy egen text som komplettering. Jag mailade precis iväg resultatet och som vanligt känner jag mig bara halvt nöjd. Man kan inte tro att jag är perfektionist om man tittar i mina garderober men när det gäller sådant här med att skriva vill jag att det ska vara perfekt. Förhoppningsvis gillar de det. Jag har hur som helst suttit på Starbucks på avenue de Wagram i över två timmar och börjar bli yr av syrebrist och för många timmar framför datorskärmen så jag ska nog ta bussen hemåt innan resten av Paris ska hem från jobbet.

 

Dagens höjdpunkt var för övrigt en långlunch med Linnéa på en trevlig thai-restaurang här på gatan. Det var kul att träffa henne och prata om allt och inget.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.