C'est la vie

You know that darkness always turns into light

Jag är så himla trött. Fryser och känner mest för att krypa upp i soffan med en kopp te i min sköna morgonrock och se på film. Men det går tyvärr inte för efter en dag i skolan så är det nu dags för jobb. Det är bara 5,5 timme men jag är inte hemma förrän efter halv elva ikväll, så det känns väldigt omotiverande. Särskilt eftersom vi har skola tidigt och en presentation.

Åh på söndag kan jag slappna av och ladda inför resan. Längtar!

0 kommentarer

  • Lisa

    Hej!

    Om jag inte är helt ute och cyklar så har du arbetat som au pair i Paris? Jag funderar nämligen på att också åka iväg och jobba som det. Men var hittar jag au pair jobb? Gick du genom någon agentur?

    Hade varit kul om du orka svara 😊

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.