C'est la vie

Where is the moment when you need it the most

Alltså vilken dålig dag jag haft. En riktig skitdag rent ut sagt. Inte blir det ju bättre av att det är den där tiden på månaden heller. Det har blivit både tårar och arga utbrott idag. Sen stressen med skola och praktikletande. Varför ska allt skit komma på en gång? Dessutom stör det mig att jag hade kunnat åka till Paris mycket tidigare eftersom vi bara har egna studier under två veckor, men nu är det för dyrt för att boka om. Om jag bara hade bokat om när det kostade 50 euro. Nu får jag betala nästan 100 euro extra. Och det är 50 euro för mycket. Fan.

Jag saknar Christophe så himla mycket just nu. Jag behöver tryggheten och kärleken som bara han kan ge mig. Jag behöver honom. Och Paris

Nu ska jag trösta mig med lite godis och sen hoppas på en god natts sömn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.