Health & Fitness

Träningspakt?

Jag skulle så gärna vilja komma igång med träningen igen. Tre gånger i veckan, sluta slarva med frukost och lunch och slippa flåsa som en hund i öknen varje gång jag ska gå mina tre trappor upp till lägenheten. Men det är ju så satans svårt att komma igång. Morgonjogget skjuts upp till eftermiddagsjogg som skjuts upp till efter-middagen-promenad, och oj där blev det mörkt. ”Jag tar det i morgon.” Någon som känner igen sig?

Jag kom på en idé om en kollektiv blogg-pakt. Typ att vi bestämmer oss för att träna 3 gånger per vecka och sen ”rapporterar” vi på våra bloggar – eller här på min för er som inte har en blogg – hur det gått och våra framsteg. Det kan ju vara olika mål. För mig t ex handlar det mer om att få en starkare, smidigare och mer uthållig kropp. För någon annan kanske det handlar om något annat. Annars kör jag på själv. Men jag tänkte att det kunde hjälpa om man peppar varandra 🙂 Sen om 2 månader när vi tränat 3/vecka så får vi ge oss själva ett pris. Kanske ett klädesplagg som man önskat sig ett tag, fina nya joggingskor, en weekend-resa, bio- och middagskväll med vännerna… vad man nu vill!
Vad tror ni om det?

Jag tänkte faktiskt överge Per Morberg nu och dra hem till mig och hämta träningskläderna.

0 kommentarer

 • Lotta

  Im in 😊
  tänkte köpa kort på 24/7 som öppnat vid spångatan, perfekt.. hihi
  blir typ anfådd bara att gå till jobb, som förövrigt ligger ca 7 minuters gångväg hemifrån…illa jag vet 😊

 • Malin

  Tror det är en jättebra idé att dokumentera sin träning för att få igång peppen. Min motivation är just nu mina roomies som är väldigt träningspeppade och drar up mig ur sängen på powerwalk varje morgon. Sedan har jag lyxen att min skola erbjuder gratis gym, där killen som driver det blivit något av en personlig tränare. Hur kul som helst!!!

 • Sofia

  Låter kanon! Jag tränar ju redan minst tre gånger i veckan men målet får vara att inte sluta gå till gymmet även när det kommer tider med regn och snö.

 • Samantha

  Åhhh! Kan inte vara med i för många träningspakter! Har en med mina vänner: vi ska springa vårruset och tjejmilen nästa år;)

  Allt för att sporra liksom! Seså, let's get it on!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.