Outfits

When you’re having a good hair day

IMG_6803 IMG_6798

Några tankar om dessa bilder rent spontant.

1. Varför ligger det en solkrämstub på golvet?
2. Varför ser jag så rädd ut på den andra bilden?
3. Den där sjalen har hängt på dörrhandtaget i två veckor. Jag orkar aldrig ta bort den.
4. Jag älskar utsvängda jeans. Om jag skulle återuppstå i en annan tidsepok så skulle det helt klart vara 70-talet. Jag känner mig som mest hemma i den stilen.
5. Framförallt; varför är bilderna så gula?? What do I do wrong?

Tillställningen igår var förresten riktigt trevlig och jag är glad att jag gick på det. Jag ska berätta mer senare och dela med mig av de tre bilder jag lyckades komma ihåg att knäppa av. Sådär är det kanske när man är upptagen med att ha trevligt och helt glömmer bort att ta kort. I stället blev jag lite narcissistisk när jag kom hem och insåg att jag för en gångs skull var väldigt nöjd med mitt hår, så jag tog en bild på kvällens ”outfit”. Hehe.

Nu sitter jag här i min pyjamas (klockan är 11.15) och funderar över om jag ska gå på Bootylicious på SATS klockan 12. Det är alltså ett träningspass som fokuserar på rumpa och lår. Sist jag vågade mig på det så kunde jag inte gå på tre dagar. På allvar. Mina dåvarande kollegor skrattade åt mig när jag ojade mig varje gång jag skulle sätta mig ner på kontorsstolen och var tvungen att ta hissen NER en våning. De har ett pass ikväll också så får se om jag kör på det i stället.

//I had a good hair day (as you might have caught up from the post title) yesterday so I had to take these pictures. I mean, it’s not like my life depended on it, but it doesn’t happen everyday so I felt that I needed to document it. Also, how great aren’t flared jeans? If I were to relive my life in another time era it would most definitely be the 70’s. I feel right at home with that kind of style. The event last night was really fun and I met some interesting people. I’ll tell you more about it later, but now I have to decide whether or not to aim for a workout session at noon (in 30 min!). I probably wont make it though, but there is anther one later today. Now I need to do some work.

0 kommentarer

  • mygerdin

    Heeej! Vad kul att du också flyttat till finest 😃 De gula bilderna kan bero på vitbalansen i kameran. Testa att ta nån annan inställning 😊 Eller fixa i photoshop, heheh. Kram!

  • christinestories

    Ja! Så du har flyttat hit du med? Ska leta upp din blogg dårå, hehe 😊 Tack för tips! Såg sen att jag hade en konstig inställning, hehe. Kram!

  • Frida

    Ja det är riktigt trevligt att ha 😊 Nu i veckan har jag fått mat lagat till mig av en mexikanare istället. Mycket variation på senaste. haha kul tankar kring bilderna, mina brukar också bli gulaktiga ibland när jag fotar inomhus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.