Tankar & Funderingar

When the truth is, I miss you

Det blev inte gymmet innan. Jag insåg att det bara skulle bli stressigt och meckigt, så det fick bli en joggingtur/powerwalk i stället + lite situps och sådant hemma. Men det var lika skönt det. Kändes bra! 

I morgon är det måndag, alltså ny vecka och åter igen skola. Det är drygt 3,5 vecka kvar av denna terminen. Galet ju, det känns som att jag nyss började! Vart tog tiden vägen? I morgon är det fyra veckor tills jag vaknar upp i min lägenhet för sista gången detta året. En månad, sen blir det åter igen Paris i 3 veckor och två dagar. Utan tentaplugg. UNDERBART.

När jag satt och läste lite innan så sköljdes jag över av en längtan. Inte efter Paris utan efter Christophe. Jag tror att jag blockerar bort mina känslor. Det är nog därför det är så jobbigt. Jag tror att jag inte saknar honom och det gör mig rädd och förvirrad. Sen så föreställde jag mig att han låg brevid mig och skyddande höll om mig med sin varma kropp. Kände hans doft och hörde hans skratt i mina sinnen. Och insåg att det inte kommer vara så på en månad. Då kommer klumpen i magen och tårarna börjar bränna. Men jag jag viftar bort känslan och blinkar bort tårarna innan de hinner göra ögonen våta. Det blir liksom enklare så.
Någon som känner igen sig?

Nu ska jag sova, så jag orkar upp i morgon. Usch, klockan är ställd på 07.15!

0

0 kommentarer

 • Ellinor

  Om jag gör…Nu när veckorna blir allt färre och färre, längtar jag bara än mer. Den här sista tiden kommer på gott och ont att gå i en rasande fart.
  Kram

 • Magdalena

  Känner inte igen mig för har inte haft distansförhållande men det verkar lite jobbigt faktiskt…Men förhoppningsvis så blir det inte distans för all framtid 😊 Sen tror jag det är bra att sakna varann med lite 😊 Tar man nog inte varann förgivet lika mycket heller. Både för och nackdelar 😊

 • Karin

  Nja gymmar ju på Nordiska och där har vi restaurang, pool, gym, tennisbana o.s.v.. utan det skulle man nog inte klara sig här hehe:) Finns inte så många "normala" ställen att häng på liksom.. Varje månad betalar man medlemsavgift på Nordiska klubben och allt man äter och dricker under hela dagarna skrivs upp på räkningen, rätt billigt, typ 0,5 liter cola 5 kr, kaffe 5 kr, lunch/middag 40 kr, o.s.v:)

 • LIVINGROOM

  Jag känner verkligen igen mig. Jag och "min c" hade distans i 1,5 år. Ibland kom det upp till ytan och det blev enklare att blinka bort det än att ta fram känslorna. Det blev för jobbigt helt enkelt. Bara att ta vardagen och hålla igång så man inte hann fundera så mycket. Härda ut, det är så värt det när det är över 😊 Och lyckan på flygplatsen när man möts efter en lång tid ifrån varandra är ju den bästa som finns, eller hur? 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.