Okategoriserade

That’s not who I am


En stycken klok och förståndig brud. Och nej, det är inte min mössa.

Rätt svar var såklart C. Som student har man inte råd att sprida ut sin sprit överallt och det resterande räcker till två drinkar. Minst.
Det vore ju ganska sorgligt om jag var smygalkis faktiskt. Och nej, jag är inte den där helgdrickaren som blir askalas och däckar i en soffa någonstans. Eller jag har gjort det en gång men det var 10 år sedan, så snälla döm mig inte för det ty jag var bara ett barn. Ung och dum. Nej men ärligt talat så har jag aldrig varit den där ”suparen”, utan har för det mesta druckit med måtta. Det har troligtvis sparat mig x antal mobiler/nyckelknippor/plånböcker, värdighet och skrubbsår. Däremot höll jag på att halka av en båt en gång när jag var 17 år och var på väg hem i skärgårdsnatten. Minnen…

Jag är hemma från skolan idag. Jag mår inte så bra men måste göra en skoluppgift så jag ska sätta igång med det nu.

0

0 kommentarer

  • Debbie

    Haha, jag är inte heller någon festprisse på det där viset. Brukar också se fördelarna med besparad huvudvärk dagen efter, förlorade värdesaker osv.. eller rent av nån äcklig typ som försöker ge sig på en. Bara tanken får mig att ta det försiktigt med drickat. Fin du var i mössan förresten!

  • Debbie

    Eller hur, samma här. När jag umgås med killen och hans vänner känns det som att jag är den enda som kan ta mig hem utan en taxi 😉 Men sen är jag sån som är glad ändå, folk tror alltid att jag druckit och är full fastän jag inte ens tagit något glas! ;P Jag behöver det inte, hihi 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.