Malmötips

When the backup plan is even better than the original plan

 

Jag skulle egentligen gått på dejt igår kväll (tänka sig va?!), men han fick tyvärr ställa in på grund av att en familjemedlem hade åkt in på sjukhus. Jag ska inte säga vad det var, men bättre ursäkt får man nog leta efter. Det går liksom inte att bli sur för en sådan sak. Som single woman har man ju dock alltid en backup plan, right? Jag skojar, för jag är en sådan som lika gärna kan sitta hemma i min pyjamas och så kan det vara lika bra. 

 

Fast just igår kväll så kom jag på att jag i stället kunde träffa min syster och hennes sambo. De hade planer på att gå ut och äta, så jag hakade på.

 

 

Vi bestämde oss för att gå till Dubbel Dubbel, som ligger ungefär 10 meter från deras port. Jag rekommenderar att boka bord i förväg för det är en ganska liten krog

 

Jag började med en riktigt god fördrink – deras Gin&Tonic med Aperol är riktigt god! Och fotogenisk.

 

Henry hade en ny frisyr som hade klippts av en frisör som tydligen inte förstod sig på brittisk sarkastisk humor. Vem tycker inte att en historia om en ”drunk abusive Santa” är rolig liksom? 

 

Här är min syster. Hur söt är inte hon? Vi skojade om att hon inte är särskilt fotogenisk (vilket jag oftast inte är heller), men det betyder egenligen att hon oftast är finare i verkligheten än på bild. Dessutom är hon ännu finare på insidan, fast det syns ju inte här. På denna bilden tyckte jag i alla fall att hon var väldigt fin.

 

Här är en bild på mig när jag sitter och pratar om någonting väldigt viktigt, djupt och filosofiskt. Antagligen. Eller bara om mina nya jeans, som liksom flöt som en röd tråd genom hela kvällen. 

 

Detta var den enda bilden jag hann ta på maten. När allt det andra kom in glömde jag helt bort att fota. Det här är i alla fall Mantao med anka, vlket serveras i ångat bröd. Fruktansvärt gott. Det enda som drog ner betyget var att de hade slut på väldigt mycket när vi kom eftersom att de hade fått fler gäster än beräknat. Vi fick bord kl 21 och då har ju de flesta svenskar redan ätit middag för sådär två timmar sedan, haha. 

 

 

Det blev inte många fler bilder än så, för efter typ tio minuter inne på Belle Epoque – dit vi gick vidare till för lite fler drinkar – så kände jag att min kropp var helt slut. Jag tackade för mig och cyklade hemåt, medan de gick till någon annan bar i närheten i stället. Gud så skönt det var att lägga sig i sängen. Även om jag föredrar att göra sådana här saker en lördagskväll, så behövde min kropp varva ner efter nästan två dygn med väldigt lite utrymme för egentid och vila.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.