C'est la vie

When sun is shining

 

Jardin du Palais Royale.

 

Idag är det blå himmel. Inte ett moln (jag var förresten på väg att stava moln med å… min svenska går åt helvete, haha) på himlen. Kan man bli annat än glad när solen skiner? Jag tror inte det va. Mitt humör är totalt synkroniserat med vädret. När det regnar är jag trött och omotiverad. När solen skiner blir jag direkt glad och pigg. Jag vaknade relativt tidigt och har spenderat morgonen i sängen. Chattat med vänner, läst bloggar, läst nyheterna. Nu ska jag in i duschen och sedan hem till en kompis som bjuder på brunch. Det ska bli både trevligt och gott. 

 

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Även här har solen idag strålat från en klarblå himmel – underbart! Minns inte när det var så vackert väder senast. Några plusgrader på det och det kändes nästa som vår. Blev en lång och härlig promenad som gett en massa ny och nödvändig energi. Kram

  • Marie Bergman - Om livet på Cypern

    Mitt liv och mitt humör synkar också helt och hållet med vädret. Därför kommer jag nog aldrig mer bo i ett land med mindre sol än vad Cypern har i alla fall, hehe. (Okej, inte på väldigt många år i alla fall) 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.