C'est la vie

When it’s cold outside

5 grader men känns som 0 grader. Jo det känns kan jag lova! Fyyy satan i gatan vad det är kallt idag. Solen skiner men inte ska man låta sig luras för det. Vattenpölarna i Paris har frusit till is. Jo det är sant. Detta är ju inte normalt. Skulle inte våren börjat den 1 mars? Hyckleri! På lördag ska det ju iafl bli 8 grader. Men vad står det då? Jo att det ”ska kännas som 5 grader”. WTF? Så kan man ju inte skriva!

Det blev inget ”sitta och njuta på en uteservering” idag för min del. Mötte istället Katie och Caroline för en fika på Starbuck’s efter deras lektion. Väldigt trevligt. Vi planerar picknicks när det blir varmare. Faktum är att jag planerar ALLT för när det blir varmare. ”När det blir varmare så ska jag åka till Versaille”, ”när det blir varmare så ska jag spendera pengar på kaffe i solen”, ”när det blir varmare så ska jag ta fram min nya jacka”. 
Nu vill man helst bara sitta inne.

Gjorde lite lunch och sitter nu och väntar på att åka till jobb. Ikväll ska jag spendera min tid med att måla naglarna, , lägga ansiktsmask och peela, titta på Desperate Housewives och surfa på bloggar om nattens Oscarsgala. Måste ju ta reda på vem som hade den finaste klänningen! En riktigt tjejkväll med andra ord 😉

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.