Things I like

I yogurthimlen


Goda sandwichs och wraps har de från DailyMonop’. Betydligt fräschare än de man köper i Sverige.


Ni som handlat i en fransk supermarché vet hur det ser ut i yogurtkylen. Precis som ost så har de en hel rad bara för det. Det finns hur mycket som helst och alla möjliga smaker. Activia är min favorit och köper mest ananas, cereals och aprikos. Nu är dock denna en självklarhet i kylen!

Idag blev jag överlycklig när jag var och handlade på Monoprix. Åkte förbi den som ligger på Champs Elysées(är ganska nära där jag bor) på väg hem från jobbet. Och vad får jag se bland yogurtarna? Mûsli och cocosyogurt! Jag blev överlycklig. Haha, över en yogurt liksom!? Normalt… Men det gjorde fasiken min dag.
Jag var beroende av den här i Italien i somras och blev så besviken över att den inte fanns i Frankrike.

Min middag blev kycklingwrap. Det roliga är att jag skrev i ett sms till en kompis att jag skulle hem och laga god middag. Ehh… Insåg på Monoprix att jag varken orkade eller hade lust att spendera tid framför spisen.
I’m so full of it…

Nu ska jag se DHW. Ciao!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.