C'est la vie

Gröt


Jag ÄLSKAR grapefrukt.


Hackade nötter i gröten är grymt gott! Tips för er som tycker att havregryn är för ”kletigt”, rågflingor är grynigare och blir inte så mojsigt. Haha, förstår ni mina påhittade ord? 😉

Jag vaknade med huvudvärk idag. Jag får huvudvärk kanske max 10 gånger per år så när det väl sätter in känns det jättejobbigt. Jag är ju inte van vid det och förstår aldrig vad det beror på. Fast denna gången tror jag jag vet.
Jag har iafl börjat morgonen på nyttigt vis. Gröt och en halv grapefrukt. Jag importerar rågflingor från Sverige(dvs köper själv eller beställer med folk som kommer hit) vilka jag kokar med solrosfrön, hackade nötter(mandlar, valnötter t ex) och kanel. Brukar ha ett halvt kryddmått salt med. Sen äter jag med sylt och mjölk. Gott!

Idag blir det hemmadag innan jobbet. Går jag ut och hittar på något så slösar jag bara pengar. Ska istället göra lite praktiska saker som jag skjutit upp, städa min garderob(det är en enda röra där) och så tänkte jag gå ut för en promenad sen innan lunch. Jag behöver nog det. Både mentalt och fysiskt.

0

0 kommentarer

  • Ellinor

    Till skillnad från alla andra så står jag mig ALDRIG särskilt länge med gröt till frukost. Antar att det mest handlar om vana, men alla är vi olika.
    Gott är det i alla fall särskilt med lite extra nötter och andra godsaker i.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.