C'est la vie

When autumn comes

 

Om tio dagar fyller jag 31 år. Det är väl i princip det som alltid varit det enda positiva med hösten genom åren. Det och prassliga löv. Jag har alltid älskat att promenera på prassliga löv. Jag vet egentligen inte varför men jag antar att det tar fram barnet i mig på något vis. Okej, det finns andra positiva saker med denna årstiden. Som exempelvis… eh. Vänta, jag har det på tungan….

 

……

 

…………

 

 

När solen skiner en gång i veckan? Ja typ det. Kanske även mysstämning med tända ljus, söndagar i soffan med spännande filmer och långa fikor på favoritkafét. Och så att prassla i löven. Sedan när de börjat bli bruna och blöta för att det regnar varannan dag, solen går ner klockan tre och man fryser så in i benmärgen 24/7 så kan jag vara utan den här årstiden. Björnar har det bra som kan gå i ide och komma fram till våren. Jag kanske borde göra det samma. Med en kort paus omkring jul. Bara för att få i mig min ranson av lussebullar, pepparkakor och julskinka.

 

Jag har inte gjort så mycket ännu idag. Gråtit lite till säsongsavslutningen av Downton Abbey (nu måste jag börja se säsong 6) och myst i min säng i pyjamas. Nu ska jag däremot byta om och ta tag i den roliga uppgiften att städa lägenheten. När det börjar samlas dammråttor i hörnen och lukten av någonting ruttet i kylen blir alltför påtagligt, får jag nog erkänna att jag försummat mitt hem lite väl mycket de senaste veckorna.

 

Dessutom så är det ju bäst att jag sätter fart för snart börjar det mörkna.

 

*förtvivlad emoji*

 

 

0 kommentarer

  • Ellinor

    Denna höst har verkligen varit enastående vacker! Idag (okej, kanske lite igår också) är första dagen som det är grått och regnigt här i Göteborg. Visst var det i den alléen vi promenerade tillsammans för ganska exakt…hmm…några år sedan? Fick påminnelser om gamla minnen på FB häromdagen. Tur man har de sociala medierna som kan påminna en om fina stunder man haft 😉 Hoppas att vi ses snart igen! Kram

  • Christine&OtherSweetStories

    Hehe, ja just det. Det var ju ungefär denna tiden på året 😊 Skönt att ni haft en så fin höst. Här är det grått och regnigt sedan några dagar. Jag hoppas verkligen att det blir bättre snart. Får lust att boka en resa långt bort, haha! Jag hoppas också att vi ses snart. Ta hand om dig. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.