C'est la vie

What first?

Har tittat på två avsnitt av serien Glamourama, som visas på TV3-play, och herregud säger jag bara. Känns som att de bara vill ha uppmärksamhet och är beredda att fläka ut hela sitt liv (och sexliv) för den sakens skull.
Nej, pinsamt. Jag satt och skämdes för deras skull… De är säkert jättetrevliga och snälla tjejer, men nej. Den serien blir totalsågad av mig. Så dålig att jag hellre ser på Bonde söker fru om jag måste välja.

Idag har jag tagit det lugnt på morgonen. Jag var så trött i morse att jag snoozade i 1 ½ timme.
Pratat på skype bl a. Och förbetalat flygbussbiljett Skavsta-Stockholm, känns som en bra idé att ha det gjort. Jag har en massa att tänka på och göra nu så jag ligger och rabblar upp allt i huvudet när jag ska sova. Vilket gör att det tar ca 45 minuter för mig att komma till ro och somna. Känner mig stressad och har typ inte koll på allt jag måste hinna med!
Inför Stockholm, jobbsökande, behöver städa, kolla upp utbildningar i Malmö och Stockholm, skriva ut flygbiljetten, Precious ska låna min stora resväska, möta Ina för att hjälpa henne skaffa iPhone, träna, lämna papper på banken, tvätta, betala hyran i Sverige, packa, hämta mina CV’s på Nataliue’s jobb som hon skrivit ut till mig, gå och laga dragkedjan på duffeln, köpa makrillburkar till Elsa(haha!), kolla med brorsan om han betalat el-räkningen som han sms:ade om för någon vecka sedan. Måste dessutom ringa Nordea om att få nytt kort eftersom att mitt går ut om ett par månader, samt ringa til VC för att försöka få ett recept skickat till något Apotek i Stockholm…. aaaaah!
Någon som vill ställa upp gratis som min assistent?!

Nej, ska skriva ner allt detta på en lista och sen börja pricka av… Hmm, what first?

Btw, till er Stockholmare med koll.
Var kan man gå och skriva ut papper och kopiera för jobb och utbildning i Stockholm? I Malmö finns INFOTEKET, där man kan gå och låna datorer och skriva ut t ex CV eller blanketter för att söka till Högskolan, får råd om olika utbildningar, kopiera, CSN etc.
FINNS DET I STOCKHOLM?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.