Things I like

It’s getting better and better


Vi två har känt varandra i 10 år, och aldrig bråkat. Visst har jag blivit irriterad någon gång på denna förvirrade människa, hehe. Men aldrig blivit osams. Men det är som de säger, fiskar och skorpioner passar bra ihop! 

Jag fick ett mail från Stockholm, från min fina Jannike. Hon har bokat gratiskryssning till Mariehamn för oss. En sån där Cinderellakryssning på typ 24 timmar, onsdag till torsdag. Wiiih! Så spännande! Jag har aldrig åkt på någon sådan kryssning innan. Och frukost ingår tydligen… buffé?! 😛 Nu skrämde iofs Linda upp mig med sjösjuka och grejer. Aah, jag som börjat bli åksjuk igen! Äh, får knapra åksjuketabletter, haha!

Förutom det ska jag på middag med kusinerna, inflyttningsfest, shoppa, fika på mysiga fik på söder och i Gamla Stan, förhoppningsvis hinna se Snabba Cash på bio, träffa fina vännerna, äta brunch på Clarion(jag tar mig friheten att bestämma detta över Jannikes huvud… Vi SKA äta brunch där, så är det bara) och bara ha det mysigt och trevligt. Denna kommande Stockholmsveckan blir bara bättre och bättre.
Lite praktiska saker som bankbesök, köpa med nödvändigheter från Apotek och Ica etc ska också hinnas med.

Oj oj, måste skriva ut flygbiljetten ju! Och snart börja planera packningen! Hmm, vad ska man ha med sig då? Fortfarande snö och 10 minus?

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.