C'est la vie

Ny istid?

Denna veckan tar på krafterna, mycket jobb och mycket att tänka på. Jag har ingen energi heller pga vädret. Igår var det iofs sol, vilket kändes helt underbart! Men idag är det trist igen. När tar den här vintern slut egentligen? Jag står stenhårt fast vid min teori, årstiderna flyttas framåt. Snö och -10 grader i mitten på februari är inte direkt vanligt i Malmö. Och här i Paris, minusgrader och snö överhuvudtaget. Galet! Vad tror ni, kommer vi få kalla sepember-november sommar och januari-april vinter om 10 år? Istid på gång? Jag tänker på Day after tomorrow och hur jag ska göra för att klara mig från ”the eye of the storm”…

Värsta då? Min duffel är inte till för 10 minus, jag kommer frysa ihjäl om det förstsätter snöstorma i Sverige’s huvudstad. Förra året hade jag en varm vinterjacka, men efter tre säsonger och en trasig dragkedja så gav jag upp och slängde den. Tänkte att jag säkerligen skulle köpa en ny sen ändå. Sen skulle jag ju till Paris och tänkte inte på det alls.
Nu skulle jag haft mammas päls… aah! Jag hoppas innerligt att det kommer bli varmare tills nästa vecka!!

0 kommentarer

  • Karin i Nice

    Haha men vad kul att du gillar den! 😃

    Ja, saken är ju den att alla har en varsin våning i kylen, och det är så uttalat att det inte är tillåtet att sno mat från andra. Ändå är det nån jäkel som går runt och tar slut på andras mat! Men nu har jag som sagt löst det med att lägga det utanför fönstret, frågan är bara hur jag gör sen när det börjar bli varmare!

    Ja, Naf Naf och Etam gillar jag också! Men Naf Naf är ju lite dyrare än H&M och Zara och de kedjorna, så det blir nog inte mycket shopping därifrån för min del! Måste hålla i pengarna… Men Etam har ju underbara grejer, går in där nästan hela tiden 😋

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.