Shopping

We all love itSkorna är nya med, från Din Sko. Jackan och tightsen är gamla och även de är från H&M.
Silverörhängena fick jag faktiskt i present av Christophe nu när jag kom ner. Han är så fin <3

Jag handlade ju på H&M i förrgår(går inte att förneka, H&M är ändå det man gillar bäst i Paris, haha). Och tror ni inte de hade klänningen där? Jajemenn! Så glad jag blev. Så den köpte jag och vi kommer vara så lyckliga tillsammans hela hösten, vintern och våren. Och sommaren med för den delen.

Jag älskar H&M här i Paris för de får alltid in så mycket och det är inte lika hypat som i Sverige eftersom att de inte har en Elin Kling eller en Kenza som skriver om en kjol som sen ALLA ska ha. Så det man gillar finns oftast kvar medans det är helt slutsålt i Sverige. T ex så är det inte lika mycket kaos när de har samabeten med designers. När de hade underkläderna Sonia Rykiel pour H&M så kom jag till H&M-butiken på La Defense på eftermiddagen och det fanns massor kvar.

Så underskatta inte H&M även om ni är på semester i Paris. Ni kanske hittar något som inte går att få tag på i Sverige 🙂

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.