Beauty

Chanel – Jade Rose

Ni kanske trodde att jag hade köpt en liten Chanel 2.55 igår. Mais nooon. Jag är väl inte en 70-årig gammal dam heller? Nej det jag köpte med mig från Chanel-butiken på rue Cambon, var ett nagellack i den fina färgen Jade Rose.

Jag ville ha det här lacket i somras men då var det helt slutsålt eftersom att det var ett ”limited edition”. Kvinnan som hjälpte mig igår sa först att det var slut men sen hittade hon ett sista ändå.
Trevlig var hon med. Inga snorkiga miner och ingen engelska heller(vissa har en tendens att inte ge sig och fortsätta prata engelska med en trots att man svarar på franska… sjukt irriterande och verkar bara oförskämt) utan bara hjälpsam.

Så nu är mina naglar fint målade rosa lagom till brunch. Jag ska ta en snabb dusch nu och sen ska vi gå och möta Natalie i Batignolles. Ska bli trevligt!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.