C'est la vie

I shop until I drop


Den enda bilden från igår. Haha, det var inte jag som tog den, bara öppnade kameran idag och såg att någon fotat. Undrar vem? 🙂


Hmm, vad har Christine shoppat på Chanel?

Gårdagskvällen var riktigt trevlig även om det var lite väl grabbigt först. Haha, det var jag och fem killar och alla brudar var sena. Men det var ganska kul ändå och till slut kom Natalie, Sandra, Linda och hennes Thomas(han är fransk, uttalas tomaaa.. typ) plus en massa andra.

Idag hade vi bestämt att komma på lunch hos Christophe’s föräldrar. Även hans syster och bror var där med sina respektive, vilket jag inte visste, så det var en rolig överraskning. Åh jag tycker så mycket om dem. Otroligt fina, sympatiska och jordnära människor. Marie-Agnes hade köpt ännu mer dijonsenap till mig och mamma, så nu har jag en flaska vin och tre burkar Maille-senap att frakta hem, haha! Men gulligt av henne.

Efter lunchen blev lite shopping. Är ni nyfikna på vad? Ni ska få veta, jag lovar. Christophe var inte alls sugen på att följa med(…?) så han hängde med en kompis i eftermiddags. Nu väntar jag på att han ska komma hem för jag saknar hans kramar och pussar. Eftersom att vi är trötta sen igår och har bestämt brunch med ett gäng imorn så blir det nog bara hemmamys. Kanske köper hem mat och kollar på film.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.