C'est la vie

Version Originale


Snacks och Breakfast at Tiffany’s, med franska undertexter.

Ikväll blir det, trumvirvel….. fredagsmys! Jajemänn. Jag är ganska seg efter en natt med för lite sömn(killen snarkar extra mycket efter alkoholintag, kan ju säga så mycket som att jag fick sova i ett annat rum för sängen typ vibrerade) så det blir film hemma. Jag väntar bara på att Startrek-avsnittet ska ta slut… så jag slipper lyssna på de dramatiska franska rösterna som hör till. Vissa utländska filmer/serier går det inte att se i VO, alltså originalversion. Jag kommer nog aldrig vänja mig vid dubbade vuxenserier. Nu BORDE man kunna byta till originalspråket med undertexter.

Det är år 2011 Frankrike. Kom igeeen.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.