Fun stuff

Mojito & Champagne

Igår kväll började jag och Ina med en mojito på Le vin coeur, sen åkte vi vidare till 15:e och 14 juli-fest hemma hos hennes kompis Thibault. Nu låter det lite klyshigt, men champagnen flödade. Bokstavligt talat. Jag minglade, sjöng(jag och Ina sjöng happy new year i stället, det kändes ju lite så) med i nationalsången när fyrverkerierna fyllde himlen och drack dyr skumpa ur billiga plastglas.

Pga firandet var det en enda röra vid Eiffeltornet med långa köer till metron på natten, så jag och Ina laddade med varsin flottig crepe och promenerade från Dupleix till Trocadero för att få tag på en metro eller buss. Jag var duktigt trött när jag kom hem. Men det var en rolig fest!

Nu blir det Starbuck’s och solhäng.

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.