C'est la vie

Var det en dröm?


Malmö idag.


Mums!

Nu är jag tillbaka i Paris. Det känns nästan som att jag aldrig var borta. Som att det var en dröm eller något. De tre dagarna gick så fort! Men jag har verkligen haft det supermysigt. Madde kom aldrig från jobbet igår pga möten men vi träffades för en spontan frukost i morse. En bagel på Bagericaféet i solen. Då kände jag verkligen att jag inte var redo att åka tillbaka. Men nu är jag här och ser fram emot middag och födelsedagsfirande med älsklingen och en ledig måndag. Jag lär inte sitta så mycket vid datorn nu heller.

Vi hörs när vi hörs helt enkelt!

0 kommentarer

  • Sandra H

    Det känns jättekonstigt eller hur? Jag tyckte det var helt absurt när jag var hemma från Paris ett par dagar i november. När kommer du hem igen, "permanent"?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.