C'est la vie

Jaha, så var det med det

Med mitt nya kort fick jag också en ny kod. Den hann dock inte komma hem till mamma i tid vilket innebär att jag nu inte har någon kod. Jag tänkte att ”jag kan åtminstone handla på kortet till på måndag”, men tji fick jag. Det är tydligen omöjligt i det här landet! Ibland blir jag galen på ineffektiviteten och begränsningarna i Frankrike och det räckte med tre dagar hemma för att uppskatta fördelarna vi har i vårt avlånga land.

Men VARFÖR växlade jag inte pengar på Forex innan jag åkte? Jag borde nästan anat att det skulle bli problem. Jag blir så trött på mig själv!

Det kan ju tilläggas att det är Christophe’s födelsedag idag och att jag skulle bjudit honom på brunch. Och inte köpt någon present ännu.

*frustrerad svenska i Paris med 20 cent på fickan*

0 kommentarer

  • Madeleine

    Kan man inte betala med kort utan kod? Vad gör alla amex-kunder då??! Hoppas att allt löser sig med kortet iaf. Ta hand om dig så ses vi igen i augusti. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.