C'est la vie

Väckt av målare

Trodde jag skulle få sova i morse, men nej. Då vaknar jag kvart i åtta av att nån snubbe ska måla här utanför min dörr. Och det är extremt lyhört i detta huset. Hördes ungefär som att han strök med penseln härinne i rummet. Sen blev jag kissnödig och kunde inte somna om helt. Sov lite till och från fram till nio.

Tackar för den då… Kunde de inte gjort det i veckan? *suckar*

Aja, ska ta en dusch nu och sen äta frukost. Vid ett ska jag träffa en tjej som heter Nathalie. Hon är också au pair och vi träffades via svenska kyrkan när jag var här sist. Det är någon svensk förening som ska spela kubb och ha picknick vid Eiffeltornet idag så vi ska också dit. Blir nog kul! 🙂 Det regnar dock ute, men förhoppningsvis så klarnar det upp till eftermiddagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.