Paris

Här bor jag


Köket.


Uteplats med en lummig trädgård bakom.


Vardagsrum. De har Bang & Olufsen TV, stereo och surround-system. C’est trés bon!


Hallen. Fina dörrar va?

Tänkte att jag skulle visa lite av huset. Det är ett 4-våningshus(3 våningar + källare, som jag bor i), vilket är väldigt vanligt i Frankrike. På nedre botten är kök och vardagsrum. Sen andra våningen är föräldrarnas rum och 3:e barnens. Jag visar bara 1:a våningen för det känns inte rätt att lämna ut deras rum här.

Jättefint är det. Både på insidan och utsidan. Ett sekelskiftshus som är modernt och renoverat men ändå har kvar sin charm. J’aime beaucoup!
Det enda jag inte gillar är det kalla klinkergolvet i hallen och här i källaren. Mina fossingar är stelfrusna jämt! 😛

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.