Vardagslyx

Mintchoklad och lite att ta igen

Nu är det helg, och i morgon får jag äntligen sova ut efter två trötta och tidiga mornar. Jag behöver min beautysleep. Bokstavligt talat. Min hy är katastrof just nu! Finnar, kvisslor, torra partier. Usch, det är inte kul. Okej det är väl säkert pga miljöombyte också men för lite sömn kan nog ha spelat in.

Var på det där mötet idag och det gick väl bra. Men jag vet inte hur det utvecklar sig förrän i nästa vecka. Så until then får ni inget veta. 😉
Förutom det så var jag och kikade på stan lite. Hittar en massa fina saker jag vill köpa hela tiden, men har ingen lust för shopping. Orkar inte. Konstigt va? När man är i den stora modestaden Paris och allt. Kanske just därför? En undermedveten press att shoppa? Haha!

Jag har precis ätit upp den sista biten av den här chokladen. Mörk choklad med mint innuti. Ungefär som After Eight. C’etait très très bon!
Ska tvätta fötterna, byta om till pyamas och gos ner i sängen och kika på Gossip Girl. Tror att det är säsongens sista faktiskt. Har ingen koll alls nu. Grey’s ligger jag efter med typ 6 avsnitt, och DHW med kanske 3. Och så säsongsavslutningen av The Hills som jag inte hunnit se. Har en del att ta igen med andra ord! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.