Fun stuff

Uteservering


Bakom Linda(till vänster) ser ni ena kortsidan av Louvren

Goooomorron gomorron! Här är det ännu en härlig försommardag i Paris (det är ungefär bara vi skandinaver som går i shorts i Paris när det är 20 grader, haha).
Igår möttes jag, Linda, Natalie och Ina för en after work på Le Fumoir vid Louvren. Först några halvgoda drinkar och sen en torr club sandwich. Tur att sällskapet vägde upp. Det var riktigt trevligt men jag kände mig inte riktigt på humör. Trött och seg efter flera nätter med dålig sömn, så vid nio skiljdes vi alla åt. Tur jag nu bor här så vi har chans att ses flera gånger igen! 

Jag och Christophe somnade innan tolv och sov till halv tio. Så himla skönt! Efter en god frukost så är det dags att gå ut i solen. Vi ska köpa lite gott på marknaden och lägga oss i parken. Jag måste ju börja jobba på brännan nu!

0

0 kommentarer

  • Debbie

    Åh va mysigt, att kunna sitta ute sådär utan att vara helt påpälsad 😊

    Precis. Fast jag saknar även honom, inte bara tryggheten han gav mig. Kände att jag kunde prata med honom om allt, redan från början när vi träffades. Kände liksom att jag kunde va mig själv totalt. Älskade det.. Men förhoppningsvis hittar jag det igen. Ja, jobbet är verkligen bra att ha! 😊 Trevlig helg du också!!

  • Sofia

    Haha det är lite som här i Berlin. Fast här är det turisterna som går runt med jackor och vi bosatta som njuter i kortärmat i stadens poarker =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.