Things I like

Going to the french countryside

Jag och Christophe spenderade ett par timmar av eftermiddagen i parken. Himlen var helt blå. Vi låg på en filt och myste, åt lunch och spanade på flygplan.

För er som undrar vilken färg jag valde på byxorna från Cubus, så har ni ett av svaren här. De aprikosfärgade matchar mina vita fötter utmärkt. Får jobba på brännan som ni ser.

Nu ska jag iväg och träffa Precious ett par timmar. Blir nog en kaffe i solen i Montmartre. Sen ska jag möta Christophe på Gare Montparnasse och ta tåget till François sommarhus en bit utanför Paris där vi ska spendera det närmsta dygnet med vänner. Grilla, dricka vin, spela tennis(nej jag kan INTE spela tennis) och sola. Mys.

Så vi hörs igen i morgon!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.