C'est la vie,  Music & Culture

Underbara och värdelösa måndagar

Det är som sagt måndag och vi vet ju alla att det sällan är en dag då man studsar upp ur sängen, särskilt inte denna tiden på året. För egen del är jag mest i ett zombieliknande tillstånd som drivs av en överlevnadsinstinkt och tanken på en kopp kaffe innan allvaret börjat. Den här måndagsmorgonen är inget undantag efter en natt med dålig sömn, men helt ärligt ser jag fram emot att komma tillbaka till jobbet. Sovmorgon i all ära men när en dunderförkylning kommer på köpet så föredrar jag att vara på jobbet.

Igår hängde jag med pappa och syrran i några timmar. En av de positiva aspekterna med att en av föräldrarna ska komma på besök är att lägenheten förvandlas från bombnedslag till skinande rent. Det är faktiskt ganska skönt att starta arbetsveckan med ett rent och välorganiserat hem. Eller ja, någorlunda i alla fall. Högarna av papper, det överbelamrade skrivbordet och den stökiga garderoben bryr vi oss inte om. I bild ser du även en liten ”teaser” à la Influencer (ja jag skäms lite men så får det va) på mina senaste köp. Jag behövde ett par riktigt varma vinterkängor som jag inte riskerar att dratta på rumpan med när slasket fryser till glashal is, och just det hittade jag i lördags. Dessutom köpte jag någonting på COS som jag velat ha i nästan två månader.

Bara för att jag upptäckte att Mumford & Sons släppt ett nytt album, och för att musik gör alla dagar lite härligare, så bjuder jag på ett musiktips.

Det här liveframträdandet tycker jag är riktigt grymt. Jag är lite avundsjuk på en gammal kollega som skrev på Instagram att han ska se dem i London nästa vecka…
HÄR är en länk till deras nya album Delta på Spotify. Det är i alla fall vad jag tänker lyssna på påväg till jobbet.

Ha nu en underbar måndag vänner! Och om den visar sig bli helt värdelös för att livet just nu är värdelöst så är det aldrig värdelöst för evigt. Gråt, dansa loss och var stolt över att du är stark och kan klara allt ❤

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.