Vardagslyx

Un café et un mi-cuit

Dagens efterrätt, chocolat mi-cuit. Jag åt aldrig den igår så det fick bli idag i stället. Super bon!

Innan jag gjorde lunch här hemma åt mig och Christophe så tog jag en förmiddagskaffe med Solli. Här vid Villiers finns det en massa trevliga restauranger och caféer. Vissa är lite väl dyra men det finns de med lite mer mänskliga prislistor. Hur som helst så rekomenderar jag att åka till Villiers vid ett Paris-besök. Då kommer man bort från turiserna lite.

Det var roligt att träffa henne, vi har inte setts så mycket sen sommaren. Vi pratade om jobb, utbildning, framtid, lägenhetsuthyrning… och andra grejer tjejer pratar om, haha.

Nu ska jag gå ett par ärenden innan jag ska hit igen och hämta min resväska.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.