C'est la vie

Back to life, back to reality


Tu va me manquer!!

Sista dagen nu. På riktigt denna gången. Nu åker jag ikväll vare sig jag vill eller ej. Hem till snö, kyla, busskaos, ekonomi-kurs, tom säng(det ser jag dock framemot ett par nätter… tills det blir ensamt igen) och jobb. Jag ska upp kl 5.00 på morgonen på lördag och jobba 8 timmar. Det ser jag framemot. NOT.

Jag ska iväg för en fika med Solli och sen blir det lunch med mon amour. Sista lunchen ihop på en månad. Usch, tillbaka till ofungerande skype och ensamma söndagskvällar.

Men nu ska vi inte vara pessimistiska utan njuta av den sista dagen i Paris. Jag åker inte förrän ikväll så jag ska försöka tänka positivt. Tills jag kommer till ett kallt Malmö halv ett inatt och landar i en mörk tom lägenhet…

Hjälp mig, vad är positivt med att åka hem?! Förutom ”värme inkluderad i hyran” och mina saknade vänner. Har svårt att komma på mer än det.

*funderar*

*tänker*

……..

0

0 kommentarer

  • Madeleine

    Du har fått papprena från CSN på din CSN-sida tror jag? På din CSN-sida kan du också ansöka om lånet. Något som är positivt med Malmö är att det är en väldigt liten storstad. Det gillar jag! Sen att man utan vidare problem kan cykla genom Malmö (kanske lite mer behändigt än Paris?)

  • lotta

    snön är borta i Malmö 😃
    eller is ä där ju och lite snö här o där men det går att cykla och det är inte alls lika mkt som för en vecka sen 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.