C'est la vie

Two times surprise

Igår kväll överraskade jag min chéri med middag ute och Sherlock Holmes 2 på bio. Väldigt uppskattat. Filmen var bra men alldeles för utdragen. Jag gillade dock fotot.

Eftersom det åter igen blev en sen kväll (fast det var ju så mysigt så det gör inte så mycket) så är jag som en zombie idag. Glömde metrokortet hemma och fick köpa två lösa biljetter. Så himla onödiga pengar. C kom dock och lämnade mitt kort innan, snäll som han är.

Ikväll blir det överraskningsfest för min svägerskas man, men jag tror det får bli grattis och skål, sen går jag hem till sängen. Denna veckan har varit LÅNG. Jag behöver ta igen en hel del sömn.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.