Fun stuff

Jordgubbar och känsliga tårkanaler

Igår kväll var det tjejmiddag här hos mig. Jag bjöd på lasagne, Natalie och Victroia på goda viner och Linda hade med sig en smarrig dessert; Jordgubbar, fondant au chocolat och glass. Vi hade verkligen en trevlig kväll och som vanligt skrattade vi så Natalie grät. Vilket ledde till en diskussion om känsliga tårkanaler. Ja ni hör, det blev en lyckad kväll med intressanta ämnen. Dessutom blev jag verkligen uppiggad av att ha dem här.

Christophe snodde allt täcke från mig inatt och jag vaknade flera gånger unden natten, så jag är ungefär lika trött idag som igår. Fast lite gladare. Nu ska jag iväg till jobbet.

Ps, tack för era omtänksamma kommentarer. Kram tillbaka!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.