C'est la vie

When you try your best but you don’t succeed

Jag tog den här bilden i söndags i Jardin du Luxembourg. Jag tycker den är så fin. Den lilla flickan var alldeles fascinerad av fiskmåsarna men när alla flög runt blev hon rädd och gömde sig bakom sin mamma.

Idag är jag trött, tröttare och tröttast. Jag har knappt sovit på tre nätter. Saker och ting är lite kaos just nu. Som tur är har jag människor omkring mig som visar med omtanke och förståelse varför jag tycker om dem så himla mycket. Vad vore jag utan mina nära och kära? Jag skulle nog varit alldeles tom inombords.

Att jobba hjälper också. Särskilt när jag har den bästa praktikantkollegan som piggar upp mig. Nu ska jag skanna in lite dokument och göra dagens första kaffe.

Vi hörs!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.