C'est la vie

Trying to get that christmas feeling


Julgranen på Galeries Lafayette i Paris.

Nu när det redan är december så önskar jag faktiskt lite, men bara liiite, att det ska komma snö. Vädret är så trist i Malmö och jag tar hellre snö än regn, blåst, grått och trist. Det ger i alla fall julstämning. Fast sen när det kommer och jag inte kan cykla kommer jag nog inte vara lika entusiastisk.

Nu måste jag föna håret och ge mig ut i regnet. Jag ska fika med Isabelle och göra lite ärenden. Har tagit på mig kjol men jag tror nästan jag får byta om till jeans. Åh, jag som ville vara lite lördagsfin. Typiskt.

Hoppas ni får en trevlig lördag!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.