C'est la vie

That Day

Jag är lite sugen på en ytlig förändring och funderar på att tona mitt hår mörkt igen. Ungefär så som jag har på denna bilden. Nu till hösten kan det vara fint med en varmare brun ton. Vad tror ni?

Den här bilden togs faktiskt samma dag som jag och min pojkvän träffades. Jag minns den dagen som igår. Här var jag på promenix vid St Michel med Precious och hade ingen aning om att jag tre veckor senare skulle vara tokförälskad i en fransman. Tänk att vi snart har varit tillsammans i 1 år och 9 månader(om 10 dagar).
Vissa dagar gör han mig galen, men oftast älskar jag honom så hjärtat värker av lycka. 

Nej nu är det dags att få lite skönhetssömn! 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.