C'est la vie

Trött

Usch vilken jobbig dag jag haft. Mina dagsplaner blev helt förstörda pga kylen som pajade och sen hittade jag inte till jäkla vitvarubutiken så jag fick ringa Jannike som guidade mig rätt. Sen när jag kom fram så var det krångel med att pengarna inte fanns på kontot. Sen till till stan för att köpa en sak och sen till Lina för att skriva kontrakt för lägenheten.

Jag är sjukt trött nu. Som tur är så har jag underbara vänner som ställer upp och hjälper mig när det krisar. Kylen har stängts av och satts på hela dagen, så jag vågar inte chansa och tar mitt pick och pack och flyttar in till Sophia tills min nya kyl levereras. Jag kunde lämna min mat hos Stina under dagen och nu ska jag dit och hämta det igen och sen till Sophia. Var idag och fixade ny kyl, men den kanske inte kommer förrän på torsdag så det blir enklare att sova hos henne tills den kommer. Så slipper jag allt krångel med hur och var jag ska äta frukost, oro för att maten ska bli dålig.. etc. Dessutom har Sophia inte haft tid att köpa mat så det är ju passande att hon får en massa god frukost i morgon bitti! 🙂 Win win situation.

Och så underbara pappa och Ewa som hjälpte mig med allt idag! Tack ni är för goa. 🙂

Jag är svinhungrig och trött nu så när jag ordnat allt sen så ska jag inte röra arslet ur soffan resten av kvällen!

0

0 kommentarer

  • Debbie

    Usch, så sjukt jobbig när kyl och frys pajjar! Här gick frysen sönder när vi hade massor med blåbär som vi plockat. Blev att tillaga en himla massa sylt de följande dagarna 😉

  • HannahSthlm

    Jag är också sjukt trött, har varit hela veckan..hehe..det är ju bara Tisdag;)
    Hoppas du får en lugn afton nu iaf!

    Kramar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.