Tankar & Funderingar

Tout seul ou ensemble?

Det regnar som bara den ikväll. Jag fick låna ett paraply av Karen som tur var. Typiskt hösttecken I guess. Regn och rusk. Fast det är då det är mysigt att sitta inne med en filt, en kopp te och se på någon mysig film.
Synd bara att man inte har någon att mysa med. Även om jag trivs som singel så saknar jag någon att dela sådant med. Jag saknar närhet och ömhet. Det är det som är nackdelen med att vara singel. Man läser bloggar om folk som ”ska ha fredagsmys med killen”, ”gosat i sängen halva söndagen” eller som ”ska på kärlekssemester med sin pojkvän”. Jag ska hädanefter bara läsa singelbloggar. Tips någon? En ensam och olycklig jävel helst.

Fast sen finns det otroligt många fördelar med singellivet också, friheten t ex. Som jag inte riktigt är beredd att kasta bort för en man. 😛 Och alla tjafs, missförstånd och ”varför gör du si och så?”-disskutioner saknar jag verkligen inte från min tid i förhållande. Sen kan man göra som man vill. Festa till 4 på morgonen utan någon som ringer och undrar när du kommer hem, lyssna på vilken musik du vill när du vill, flirta hejvilt utan dåligt samvete, lämna framme smöret en halvtimme utan en pojkvän som gnäller över det, mer tid till vänner, familj och dig själv.
Dessutom vet jag inte hur jag skulle ha tid för någon just nu. Har inte ens tid att klippa mina tånaglar!

Men någon att kramas och mysa med på ett mysigt café med en cappuchino vore inte helt fel. 😉

Föresten… vad tycker ni är bäst med att vara singel vs i ett förhållande?
Tell me your thoughts!

0 kommentarer

  • Magdalena

    Har oxå tänkt de förr haha att bara läsa singelbloggar 😊 Nej men sämst e väl att man inte har närhet…Men jag känner oxå att var ska jag klämma in en kille nånstans, när ska jag ha tid med det? O så vill jag hitta den perfekta, inte slösa tid på massa småragg hit o dit…o hitta den perfekta e inte lätt 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.