C'est la vie

Kanske vernissage ikväll


Igår blev det en mochalatte på väg till jobbet. Gick förbi en vid St Lazare och det var ingen kö. Tog det som ett tecken. 😛

Désolé för dålig uppdatering igår, men jag hade en så fruktansvärt jobbig dag. Jag hade verkligen lust att skrika rakt ut i frustration sådär femton gånger under dagens lopp. Allt och alla var så jobbigt!

Idag är det jobb som gäller. Efter det måste jag till franskan och betala för min kurs. Ikväll ska jag, om jag orkar, gå på en vernissage på Emilie’s jobb. Glo på konst, dricka lite vin och äta snittar vore trevligt. Men jag får se om jag känner för det. Det vore behövligt med en skön kväll hemma med. Regnar det så stannar jag inne tror jag. Får se vad jag känner för också. Det är inte lönt att pallra sig iväg när man inte är up for it. Det är dessutom nedanför St Michel(vid Sorbonne) och jag bor i 17:e(nära Place de Clichy).

Nu ska jag äta klart min yogurt och sen dra iväg. Ciao!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.