Spain,  Vacation

Time to go home

Så var det dags för mig att resa hem till verkligheten. Jag åkte taxi till flygplatsen med världens roligaste och trevligaste chaufför. Han var argentinare men har bott i bland annat Holland och Italien och nu är han bosatt i Malaga sedan 18 år tillbaka. Vi diskuterade livets öden, lyssnade och sjöng med till Fleetwood Mac, pratade om att flytta utomlands och konstaterade att vi lever i en alldeles för mobilfokuserad värld. Den timmeslånga resan gick fort och när vi anlände till flygplatsen kändes det ungefär som att vi varit kompisar i flera månader. Jag älskar sådana härliga möten med okända människor.

Den här måndagen bjöd på riktigt härligt försommarväder så jag gick en lång promenad längs med stranden och låg sedan och solade på balkongen.

I det stora hela har jag haft en mysig vecka och är tacksam för min familj som skämt bort mig dessa dagarna. Tack pappa och Ewa för fem härliga, soliga och mysiga dagar. För alla goda måltider, intressanta diskussioner, nya kunskaper om golf, för allt tålamod med fototagning och att vänta på att jag ska bli klar för att gå utanför dörren. Tack till pappa som kört runt till en massa vackra platser och för att jag får en möjlighet att uppleva så mycket i mitt liv.

Vi hörs från Sverige!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.