Fun stuff

This weekend

Jag har verkligen haft en helt perfekt helg. Igår eftermiddag träffade jag Madde för en fika. Vi gick till Pronto och satt där i två timmar och snackade skit och åt onyttiga kakor. När vi kom ut igen höll vi på att frysa ihjäl. Fy så kallt det är i Malmö nu!
Sen cyklade jag hem och tinade upp mina fötter en stund och när jag kunde känna mina tår igen så drog jag hem till Sandra. Hon har nyligen flyttat och bor verkligen mitt i centrum. Lyx! Riktigt mysig lägenhet hade hon med. Vi drack mojitos(som var ganska misslyckade…), jag föråt mig på morötter och dippa och vi satt och snackade till klockan nästan var tre på morgon. Shit tiden flög iväg! Men det var så himla trevligt. 
Jag har verkligen fina vänner. Gamla som nya.

Nu ska jag äta lite frunch och läsa söndagstidningen.

0 kommentarer

 • Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

  mmmm masi!

  jo fast kanske lite för bra start…senaste timmen har jag istälet kämpat emot lusten att bara sova, hahah blev skittrött !

 • Ellinor

  Låter som en helt perfekt helg!
  Själv är jag på jobbet, där det är ganska dött, vilket inte är konstigt med tanke på det underbara vädret ute. Hoppas att det håller i sig även under veckan som kommer.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.