Paris

Je compte les jours

Tiden går snabbt. Det är ett som är säkert. Om 10 dagar åker jag till Paris igen. För en gångs skull har det varit ganska långt mellan gångerna, hela två månader. Oftast brukar jag ju åka varje månad och jag har inte varit från Paris så här länge sen innan jag flyttade dit. Men det känns skönt för nu saknar jag verkligen Paris!

De spikade planerna är en födelsedagsfest och… ja sen var det visst inget mer spikat. Haha! Men jag hoppas på långa middagar med vin&ost, promenader i Parc Monceau, kaffe i solen (förhoppningsvis!) på en uteservering, shopping i le Marais och såklart massor med mys med älskling. Det kommer bli så bra.

Förra året åkte jag en vecka till Stockholm i slutet av februari och när jag kom tillbaka till Paris den första mars, så var våren på ingång. Jag hoppas på samma fenomen i år. Det vore en härlig bonus.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.