Fun stuff

Party last night


Försökte göra en fläta i luggen… det blev väl sådär.


Ett IsaDora-lack jag hittade i Madde’s badrumsskåp, med matt top coat. Lite annorlunda men coolt.

Min fredag natt slutade på KB. Madde och Johan bjöd mig på vin hemma hos dem. Efter vi suttit där några timmar och snackat skit och jag målat naglarna så bestämde vi oss för att gå till KB. De har båda VIP-kort där så jag fick slinka in med dem med. Shysst att för en gångs skull kunna gå ut i den här stan utan att betala multum på inträde!
Väl inne så insåg vi ganska snabbt att vi typ var de enda under 20 år… Som Madde sa ”han där ser ut att precis blivit utskjuten ur mamma”. Haha! Men vi hade kul ändå och dansade like crazy. Sen kom även Mackan dit och försökte sno åt sig äran till mina dancemoves. Rockringsdansen kommer bli det nya svarta. Lovar!
När insåg vi att vi var äldst då? Jo när de spelade denna gamla 90-talsgruppen så var vi de enda som kände igen låten. I feel so old…

Vad hände mer då? Jo en läsare av bloggen kom fram och sa att hon läser min blogg för att hon älskar Paris. Vad roligt att du kom fram och sa hej! Jag blev skitglad även om jag blev lite ställd, haha 🙂

Idag skiner solen så jag ska ut snart och njuta av det. Jag ska bara käka lite pannkakor först, hihi. 
Senare blir det eftermiddagsfika med Madde. Jag glömde dessutom min kamera hos dem igår så då får jag tillbaka den med!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.