C'est la vie

This week


Jag ÄLSKAR min nya väska. Och ballerinaskorna blev bättre efter att ha gått runt några dagar med skavsårsplåster. Intresseklubben antecknar va?

På fredag kväll skulle vi haft ett event med jobbet, men det var vi tyvärr tvungna att ställa in. Ärligt talat känns det lite skönt för nu ska jag bort på middag både ikväll och i morgon så på fredag ska det bli skönt att inte känna sig tvingad att stanna uppe till sent. Dock blir det AW med Natalie och det ser jag verkligen fram emot. Det var ett tag sedan vi gjorde något sådant.

Nu ska jag torka håret och sen springa till metron. Jag var ute och sprang efter jobbet förresten. Hur duktig ÄR jag inte?!

0

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.