Beauty

Pour le visage

Smink köper jag sällan men däremot är jag en riktig skönhetsproduktsnörd. Jag älskar att lägga pengar på lyxiga krämer, scrubs och andra produkter för ansiketet och kroppen. Normalt köper jag Lancome eller Clinique när det gäller ansiktskrämer men som student med minimal praktiklön kan man liksom inte lyxa till det hela tiden. Så jag köpte i stället den här krämen från Avène, som är ett riktigt bra franskt märke. Jag vet att det finns på apoteket i Sverige men det är snäppet billigare här. Jag köper alltid med SPF, eftersom jag väldigt sällan orkar/hinner smörja in mig med solkräm vanliga dagar.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.