C'est la vie

This is my dance space, this is your dance space

Idag fick jag äntligen ta igen lite sömn. Det behövdes kan jag säga! Tyvärr innebar det en sen morgon men det kan inte hjälpas. Idag ska jag luncha med Linda(trevligt!) och resten av dagen har jag lite grejer att fixa med som jag skjutit upp. Dessutom måste jag packa (nästan) alla kläder. Så här ligger det till nämligen.

Min pojkvän bor med två rumskompisar. Det är perfekt läge och en stor lägenhet, men när vi lever övrig tid av året på distans från varandra så behöver vi eget space när vi väl ses. Hans roomies är lite speciella (låt oss bara säga att han har ganska många vänner och de andra är några snäpp trevligare…), och jag känner mig jämt i vägen, trots att jag egentligen inte är det. Dessutom är vi ju i princip ALDRIG helt ensamma. Så nu när hans föräldrar ska åka på en lång resa och är borta i tre veckor så passar vi på att låna deras 170 kvm stora lägenhet. I slutet på maj har jag förhoppningsvis hittat ett litet chambre de bonne som kan bli mitt boende över sommaren.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.