C'est la vie

Things I have to do


Allt jag bar igår var från H&M. Förutom väskan(Pieces) och armbandet(JC). Haha, verkligen une femme suédoise!

Jag skulle verkligen behöva klippa mig. Mitt hår är slitet, trist och för långt. Det blir liksom inte en frisyr av det. Jag får se om jag fixar till det innan jag åker till Sverige men det blir nog i juni trots allt. Det är så mycket jag måste fixa med och lägga mina pengar på här innan jag flyger den 2 juni.

Idag har jag en ”att göra-lista” så jag ska sätta igång med att bocka av den. Först och främst måste jag betala lite räkningar, yey… Efter det är det saker som t ex kopiera massa betyg och annat för utbildningssök, handla mat och skriva klart det svenska CV:t. Rolig dag med andra ord. Fast ikväll blir det nog bio, lite kul får man ju ha trots allt 😉

Btw, så funderar vi på att se Remember me. Några läsare som sett den? Är det en ”bölfilm” och är den värd att se på bio? Jag har iofs en gratisbiljett, hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.