C'est la vie

Efter halva tisdagen

Nu har jag suttit inne hela dagen. Sökt upp en massa utbildningar, betalat hyra+elräkning i Sverige, mailat viktiga mail, ansökt till kurser på Komvux(distans och just in case om jag vill bo här i höst eller inte kommer in på ubildningarna), kollat upp potentiella arbetsplatser och kollat upp telefonnummer till grejer jag ska ringa till i morgon. Natalie är nämligen så gullig och låter mig använda hennes telefon i morgon förmiddag när hon är på jobb. I Frankrike kan man ha ett telefonabonnemang där man betalar ungefär 30 euro i månaden(internet, TV, telefon) och så får man ringa gratis över hela Europa(eller i världen med för den delen), man betalar ingen uppringningsavgift ens. Bra grej va? Så kan jag ringa om jobb, skola och annat. Bra att veta om ni planerar att flytta till Frankrike 🙂

Men nej, det är dags att gå ut i det fina vädret. Lite molnigt verkar det vara men jag ska bara åka och handla lite mat och kopiera några papper, så det gör inget. Den trevliga blåsan på hälen tvingar mig att gå med flip flops idag igen. Hoppas den och de två finnarna i fejan försvinner tills på torsdag kväll säger jag bara. Dubbelsuck.

Ha en fin eftermiddag hörni!

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.